Bokadirekt Careers

bokadirekt-logo-RGB

Growth marketer

Marketing, Stockholm

Growth Marketer till Bokadirekt i Stockholm

Letar du efter ett framgångsrikt företag fyllt av härliga kollegor där du får möjlighet att utvecklas och växa? Är du en stjärna inom digital marknadsföring, vet hur man får varumärken att växa och är bäst på att driva digital försäljning? Då har du letat klart!

Bokadirekt befinner sig i en expansiv fas, där morgonens strategimöte blir till taktik innan lunch. Hos oss kommer du till en nytänkande och modern arbetsplats där engagemanget är stort och beslutsvägarna korta.

Arbetsbeskrivning

Vår nya stjärna har en nyckelroll som Growth Marketer och säkerställer att vår expansiva resa fortsätter och att vi alltid lyckas överträffa våra kunders redan högt satta förväntningar. Tillsammans med en kollega delar du det övergripande ansvaret för den digitala B2B marknadsföringen mot både befintliga och möjliga kunder. Du jobbar strategiskt och operativt tillsammans med vår supportavdelning, säljavdelning och övriga kollegor på marknadsavdelningen, för att utveckla Bokadirekts varumärke med fokus på B2B-målgruppen. Vid behov bidrar du även i B2C-projekt.

I rollen som Growth Marketer bidrar du löpande i det strategiska marknadsföringsarbetet samtidigt som du ansvarar för och genomför olika marknadsaktiviteter, vilket innebär att du arbetar brett med allt från CRM-flöden, Marketing Automation, e-postmarknadsföring, planering av Google Ads, optimering av digitala kampanjer och uppföljning och analys i Google Analytics.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Utveckla och planera kampanjer och aktiviteter i nära samarbete med Bokadirekts sälj- och supportavdelning och övriga kollegor på marknadsavdelningen
  • Hantera och optimera kampanjer i digitala verktyg som t ex Intercom, Google Ads, Facebook, Instagram och Linkedin
  • Sätta upp automatiserade kommunikationsflöden mot befintliga och potentiella kunder
  • Strategiskt arbete med Bokadirekts varumärke
  • Ingå i styrgruppen för dina aktuella projekt och affärsområde
  • Driva och utveckla lead nurturing
  • Följa upp, analysera och utvärdera genomförda marknadsaktiviteter

Som Growth Marketer blir du en viktig del i ett team som har ansvar för den interna och externa marknadsföringen. Du rapporterar till vår VD och har din arbetsplats i centrala Stockholm.

Kvalifikationer

Är du det leveranssäkra universalgeni vi söker, bryr vi oss i ärlighetens namn inte om vilken utbildning du har, men vi tror att en utbildning i digital marknadsföring från t ex Hyper Island eller Berghs bidrar till din framgång. Du behöver ha koll på B2B marknadsföring, varumärkesbyggande och briljerar när det gäller att optimera och driva digital försäljning. Kanske har du jobbat ett par år som Growth Marketer och har vi tur har du erfarenhet från SaaS-bolag. Viktigt är att du är nyfiken och snabb på att testa och lära dig nya verktyg för att effektivt kunna optimera marknadsföringen.

Du är van att jobba med Marketing Automation, gärna i Intercom eller Marketo, en riktig fena på Google Tag Manager, Google Analytics, Google Ads, Facebook Ads Manager och e-postverktyg som Mailchimp. Har du grundläggande kunskaper i grafisk design, gärna Photoshop, är det positivt.

Det är toppen om du har jobbat både kund- och säljorienterat och älskar skönhets- och friskvårdsbranschen lika mycket som vi. Vi vill även att du kan kommunicera på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Som person är du trygg, positiv och får energi av att träffa nya människor. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer och agerar på ett ansvarstagande och lösningsorienterat sätt. Du har förmåga att arbeta självständigt, men uppskattar också det stöd du kan få och ge i ett team av kollegor med högt engagemang. Du har ett strukturerat arbetssätt, är en duktig kommunikatör och ser service som en självklarhet. Du behöver vara van att prioritera och kunna omprioritera vid behov, arbeta proaktivt och få saker ur händerna.

Om Bokadirekt

Bokadirekt är Sveriges största app och marknadsplats för bokning av främst skönhet och hälsa. Med mer än 20 000 anslutna specialister över hela landet gör vi nästan Sveriges alla salonger och mottagningar bokningsbara på ett ställe. Detta omfattar t ex frisörer, massörer, fotvård, skönhetssalonger, kiropraktorer och mycket mer.

På bokadirekt.se kan du som konsument söka, boka och betala behandlingar och tjänster med bara några klick. Varje månad besöker 4 miljoner konsumenter bokadirekt.se och det görs över 1,3 miljoner bokningar via vår hemsida och app.

Bokadirekt och vårt systersystem itsperfect sysselsätter mer än 60 medarbetare med kontor i Stockholm, Uppsala, Kalmar och Luleå.

Sista ansökningsdag: 27 mars 2022