Bokadirekt Careers

bokadirekt-logo-RGB

Kundtjänstmedarbetare

Support, Stockholm

Arbetsbeskrivning

Bokadirekt befinner sig i en spännande tillväxtfas och söker nu förstärkning av två  kundtjänstmedarbetare.  Detta är en perfekt arbetsplats för dig som brinner för service och vill arbeta i ett roligt bolag där det är mycket på gång.  Du kommer till ett härligt team med god laganda där man peppar varandra för att nå gemensamma mål.

Kvalifikationer

  •  Tidigare erfarenhet av arbete med kundkontakt  
  •  Du talar och skriver obehindrat i svenska
  •  Du har god datorvana 
  •  Meriterande om du har tidigare erfarenhet  eller intresse av branschen
  •  Meriterande om du har tidigare erfarenhet eller intresse av IT  

För att passa i rollen tror vi att du är stresstålig och har en positiv inställning till ditt arbete.  Vi ser även att du gillar att vara i en miljö där ingen dag är den andra lik. Du är en lagspelare och givetvis tror vi också att du älskar att ge bra service!

Ansvarsområde

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du tillsammans med kundtjänstteamet arbetar för att lösa kundernas ärenden på ett kundfokuserat och effektivt sätt. Det är främst inkommande samtal du kommer hantera men även frågor via mail och chatt. Frågorna kan handla om allt från att kunderna vill ändra schema, lägga upp en ny tjänst i appen till frågor gällande kortterminalen.

Ansökan

Sista ansökningsdag 2022-05-02 urval kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

För det här uppdraget samarbetar vi med Randstad där rekryteringskonsult Hanna Wide, hanna.wide@randstad.se gärna svarar på dina frågor.

Om Bokadirekt

Bokadirekt är Sveriges största app och marknadsplats för bokning av främst skönhet och hälsa. Med mer än 20 000 anslutna specialister över hela landet gör vi nästan Sveriges alla salonger och mottagningar bokningsbara på ett ställe. Detta omfattar t ex frisörer, massörer, fotvård, skönhetssalonger, kiropraktorer och mycket mer.

På bokadirekt.se kan du som konsument söka, boka och betala behandlingar och tjänster med bara några klick. Varje månad besöker 4 miljoner konsumenter bokadirekt.se och det görs över 1,3 miljoner bokningar via vår hemsida och app.

Bokadirekt och vårt systersystem itsperfect sysselsätter mer än 60 medarbetare med kontor i Stockholm, Uppsala, Kalmar och Luleå.

Sista ansökningsdag: 2 maj 2022