Bokadirekt Careers

bokadirekt-logo-RGB

Carl

Head of design

Berätta kort om dig själv och vad du arbetar med.

Mitt namn är Carl och jag arbetar som produktdesigner på Bokadirekt. Min vardag består av att förbättra Bokadirekts app, webbplats och ERP-system utifrån ett designperspektiv. Det innebär att jag tar projekt från idé till färdig produkt. För att lyckas med detta ingår jag i olika teams där jag samarbetar med utvecklare, support, marknad, produktägare och intressenter. Att vara produktdesigner för Bokadirekt är en viktig roll då vi har flera miljoner besök varje månad, där varje användare har höga krav på att det ska både vara användarvänligt och visuellt tilltalande. Utöver arbetet har jag ett stort fotbollsintresse, och uppskattar att även spela golf och racketsporter.

Vad fick dig att vilja jobba på Bokadirekt?

Det som fick mig att vilja arbeta på Bokadirekt är flertalet anledningar. Det handlar dels om utmanande arbetsuppgifter och möjligheten till att utvecklas, dels om den positiva företagskulturen med härliga arbetskollegor. Bokadirekt växer just nu i ett högt tempo, vilket ger mig möjligheten att vara en stor pusselbit i ett litet pussel.

Vad är det du gillar mest med din roll? Vad är det som gör att du trivs på Bokadirekt?

Det jag älskar med min roll är möjligheten att vara både kreativ och lösningsorienterad. Om jag gör mitt arbete rätt får jag direkt bra återkoppling av alla våra användare, och om jag misslyckas får jag höra även detta. Det är väldigt motiverande att förbättra en produkt utefter våra användares behov och krav.

Vad anser du bidrar till Bokadirekts goda arbetsklimat med prestationer på topp?

Något som jag blev positivt överraskad av när jag började arbeta på Bokadirekt var just det goda arbetsklimatet. Jag tror att detta beror på att vi arbetar med Objective Key Results (OKR), som gör det lättare att dela upp stora mål i mindre delmål. Det gör att alla mål känns nåbara. Dessutom brukar vi ofta hitta på roliga aktiviteter, luncher och middagar både på och utanför arbetet. Jag tycker att Bokadirekt känns som en stor välkomnande familj som har uppgifter att lösas tillsammans. Vilket gör det så otroligt roligt varje gång vi når våra mål.

Work with Carl

No posts found!