Bokadirekt Careers

bokadirekt-logo-RGB

Tommy

Utvecklare

Berätta kort om dig själv och vad du arbetar med.

Tommy heter jag, jobbat ett halvår på Bokadirekt.se nu. Spenderar mycket av min fritid framför datorn med kompisarna. Klättrar några gånger i veckan och nu när det blivit bra väder igen så börjar Mountain Bike säsongen.

Teamet jag tillhör har nu huvudfokus på att migrera data från legacy systemet som är skrivit i web form till det nya systemet med Angular frontend och .net backend.

Tills vi har flyttat över all data till det nya systemet så är det även förvaltning av det gamla systemet. Ingen direkt kundkontakt utan kunderna hör av sig till vår supportavdelning och ifall de inte kan lösa det så hör supporten av sig till oss.

Vad fick dig att vilja jobba på Bokadirekt?

Tidigare kollega arbetar på Bokadirekt och han fick över mig med argumenten att han gillade arbetsuppgifterna och kollegorna.

Kodat mycket SQL tidigare men vill bredda mina C# kunskaper och fick uppfattningen under intervjun processen att det skulle vara möjligt.

Vilket det också har varit då vi jobbar med flertal ramverk.

Vad är det du gillar mest med din roll? Vad är det som gör att du trivs på Bokadirekt?

Frihet under eget ansvar. Kan dela med mig av min SQL kunskap vilket är roligt. Behöver jag hjälp med något så är alla hjälpsamma.

God gemenskap. Kändes som en i gänget redan från start.

Vad anser du bidrar till Bokadirekts goda arbetsklimatet?

Bokadirekt har ett väldigt positivt arbetsklimat därför att man känner sig uppskattad i teamet och för de arbetsuppgifter man utför. Ledningen med vår CPO, Martin Bohlin och CTO, Anton Aderum,  arbetar också väldigt nära och lyssnar på vårt omdöme.

Work with Tommy

No posts found!